spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, martie 2, 2024
Altele
  AcasăEvenimentMunicipiul Târgu-Jiu, sub imperiul furtunii: Mașini avariate și arbori smulși din rădăcini

  Municipiul Târgu-Jiu, sub imperiul furtunii: Mașini avariate și arbori smulși din rădăcini

  furtuna 1Furtuna a făcut ravagii, sâmbătă după-amiază, în municipiul Târgu-Jiu. Bilanțul pagubelor este important: cinci maşini au fost avariate, mai mulţi arbori au fost doborâți la pământ, iar acoperişul unui bloc a fost aruncat în parcare.

  furtuna 3Un autoturism marcat în cartierul General Tell a fost avariat de o salcie bătrână care s-a prăbușit. De asemenea, în zona Griviţei, trei maşini au fost avariate de un acoperiş căzut de pe un bloc, din cauza vântului puternic. Pervazul unei ferestre de la un apartament din zona Popa Şapcă a căzut și a avariat o mașină aflată în parcare. Mai multe ghivece stradale au fost doborâte de furtună în zona centrală a orașului.

  Arbori doborâți de furtună în trei zone din Târgu-Jiu

  furtuna 4În zona centru pietonal, o salcie şi mai mulţi brazi au fost smulşi din rădăcini, iar un brad a căzut lângă sediul PSD, din zona Dacia. „În această după amiază angajaţii SC EDILITARA PUBLIC SA au intervenit în zonele afectate de furtună. În mai multe cartiere din oraş copacii au fost puşi la pământ de furtună însă aceştia au fost îndepărtaţi, pericolele fiind eliminate.

  furtuna 2Angajaţii Edilitara au intervenit în următoarele zone: str. Victoria – zona pietonală, str. Griviţei, Parcul Traian, Aleea Smârdan, zona Dacia”, a menţionat Ana Maria Ianc, purtător de cuvânt al Primăriei Târgu-Jiu. Tot sâmbătă, grindina a făcut prăpăd în Arcani, culturile localnicilor fiind afectate.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: