spot_img
11.6 C
Târgu Jiu
duminică, martie 3, 2024
Altele
  AcasăActualitatePrimăria Peștișani angajează! Uite ce job-uri sunt disponibile!

  Primăria Peștișani angajează! Uite ce job-uri sunt disponibile!

  pestisaniAdministrația publică locală din comuna Peștișani scoate la concurs două posturi vacante, respectiv inspector principal la Biroul financiar contabil, dar și un job de șofer – Compartiment Deservire – Învățământ.

  Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice de inspector principal sunt: vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani; studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă în ştiinţe economice; Concursul se va organiza conform calendarului următor: 28 iulie 2017, ora 16:00 termenul limită de depunere a dosarelor; 31 iulie 2017, ora 13:00: proba scrisă; 02 august 2017, ora 10:00: proba interviu.

  Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale de șofer sunt: absolvent de studii medii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat; nu este necesară vechime în muncă; posedă permis de conducere categoria „D”; posedă atestat pentru transportul rutier de persoane, eliberat de ARR; posedă cunoştinţe temeinice de legislaţie rutieră; aviz psihologic; asigură transportul elevilor de la domiciliul din comuna Peştişani la şcoli şi retur; verifică zilnic starea tehnică a maşinii; completează zilnic foile de parcurs; ajută elevii la urcarea şi coborârea din maşină; menţine maşina în stare bună de funcţionare; abilităţi de relaţionare-comunicare; abilităţi pentru muncă în echipă; disponibilitate la un program flexibil. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 02 august 2017, ora 16:00 termenul limită de depunere a dosarelor; 21 august 2017, ora 10:00: proba scrisă; 24 august 2017, ora 10:00: proba interviu.

  Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Pestișani, Judeţul Gorj, telefon: 0253/ 277.151, 0253/277.100.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: