spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăEvenimentPercheziții în Gorj și în alte trei județe/Escrocherii cu mașini de lux

  Percheziții în Gorj și în alte trei județe/Escrocherii cu mașini de lux

  Polițiștii din județele Gorj, Hunedoara, Bihor și Caraș-Severin desfășoară o serie de percheziții în cadrul unui dosar penal ce vizează înșelăciuni, falsuri în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals. Ancheta a dezvăluit că mai multe mașini închiriate din alte țări au fost vândute în România cu documente false.

  Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu desfășoară șase percheziții în această operațiune complexă.

  „În cauză, s-a reținut faptul că, din anul 2021 și până în prezent, mai multe persoane, cetățeni români, dar și de alte naționalități, ar fi fost implicate în activități ilegale legate de vânzarea și cumpărarea de autovehicule. Astfel, persoanele în cauză ar fi închiriat autoturisme cu o valoare de piață ridicată, din diverse țări europene, ar fi întocmit documente false în vederea înmatriculării și, ulterior, le-ar fi transportat și comercializat în România, la un preț inferior celui de piață, pentru înlesnirea procesului de valorificare”, a anunțat Poliția.

  Prejudiciul este de 1.800.000 de lei, au stabilit anchetatorii. Polițiștii au indisponibilizat 18 autoturisme.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: