spot_img
18.6 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăEvenimentPercheziții în Gorj și Olt, pentru evaziune fiscală

  Percheziții în Gorj și Olt, pentru evaziune fiscală

  Forțele de poliție și procurori au declanșat o serie de percheziții miercuri în județele Olt și Gorj, vizând o companie și mai multe puncte de lucru, în cadrul unei investigații privind evaziunea fiscală în formă continuată.

  Ofițerii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Economice Olt, cu sprijinul colegilor din Serviciul de Combatere a Criminalității Gorj, sub coordonarea procurorului responsabil de caz în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au pus în aplicare 11 mandate de percheziție, inclusiv la sediul unei societăți și la diverse puncte de lucru aferente, situate în județul Olt. De asemenea, un mandat de percheziție a fost executat la adresa unei entități juridice din județul Gorj. Toate aceste măsuri au ca scop investigarea unor posibile infracțiuni de evaziune fiscală în formă continuată, potrivit informațiilor furnizate de Mediafax.

  „Din cercetări a reieșit faptul că reprezentanții legali ai unei societăți comerciale, din orașul Balș, județul Olt, ar fi efectuat, în perioada ianuarie 2016 – decembrie 2021, achiziții de produse alimentare și nealimentare, de la un lanț comercial din România, în numele unei asociații de proprietari din județul Gorj, în valoare de peste 9.000.000 de lei. Astfel, produsele achiziționate ar fi fost comercializate prin intermediul lanțului de magazine și al unităților de alimentație publică deținute de societatea în cauză, fără că operațiunile comerciale să fi fost înregistrate în contabilitate, astfel fiind cauzat un prejudiciu bugetului de stat de peste 1.300.000 de lei”, potrivit Poliției.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: