spot_img
17.6 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăEvenimentProtest și la APM. „Se încalcă legislația!”

  Protest și la APM. „Se încalcă legislația!”

  Un nou protest va fi organizat în Târgu Jiu. Acțiunea are, din nou, în vizor activitatea operatorului de salubritate din oraș. Dacă adunările au avut loc, până acum, în centrul orașului, la groapa de gunoi și în fața Primăriei Târgu Jiu, acum, protestatarii se mută în fața Agenției pentru Protecția Mediului Gorj.

  Cetățenii din zona Slobozia vor ieși din nou în stradă. Nu este zi în care pe grupurile locale să nu fie semnalate probleme legate de discomfortul creat de groapa de gunoi a Municipiului Târgu Jiu. În ciuda solicitărilor venite din partea oamenilor autoritățile privesc cu nepăsare. Până acum nicio decizie cu privire la problema localnicilor nu s-a luat, deși Primăria Târgu Jiu are pârghiile legale.

  Protest pentru sănătate

  „Săptămâna viitoare vom organiza un nou protest la primăria Targu-Jiu și la Agenția pentru Protecția Mediului Gorj! Nu înțeleg de ce nimeni nu vorbește de faptul că la ora actuală Polaris Mediu încalcă legislația de mediu, fapt confirmat de institutiile statului român cu atribuții de control în sectorul de activitate! Locuitorii din Slobozia când au dat semnături pentru construirea unui depozit de deșeuri nu au semnat și pentru încălcarea legislației de mediu! Nu avem nimic cu faptul că există un depozit ecologic la Targu-Jiu! Avem probleme în momentul în care se încalcă legislația iar depozitul este unul neconform! În plus, nu dorim gunoaiele altora în județul nostru! Ar trebui să se cunoască și faptul că acel contract încheiat in 2006 între Primăria Targu-Jiu și Polaris Mediu poate fi denunțat unilateral de concedent, în speță, primăria Târgu-Jiu, fiind unul dintre articolele stipulate în contract! De asemenea, Polaris Holding este acționar cu 99% din acțiuni la Polaris Mediu! Dacă ei nu vor, noi îi putem face să remedieze problemele! Ieșiți din case! Sănătatea noastră și a copiilor este prioritară!”, au transmis organizatorii.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: