spot_img
-1.5 C
Târgu Jiu
joi, noiembrie 30, 2023
Altele
  AcasăEveniment(VIDEO) Salvamontiștii gorjeni caută o persoană înecată în lacul Tarnița

  (VIDEO) Salvamontiștii gorjeni caută o persoană înecată în lacul Tarnița

  Salvamontiștii gorjeni acționează pe lacul Tarnița, din Cluj, pentru găsirea unui tânăr care s-a înecat sâmbătă, 9 septembrie, cu caiacul. Salvatorii folosesc drona subacvatică și un detector pentru găsirea de corpuri aflate sub apă.
  UPDATE:
  Victima a fostă găsită de salvamontiștii gorjeni, cu drona subacvatică.
  ȘTIREA INIȚIALĂ:
  „Acțiune în derulare a salvatorilor acvatici si subacvatici din cadrul Serviciilor Salvamont-Salvaspeo Cluj și Gorj pentru recuperarea unei persoane înecate ieri în lacul Tarnita. După ce căutările de ieri cu scafandri nu au dat rezultate , astăzi se va folosi pentru căutare unul dintre cele mai performante detectoare din lume, precum și o drona subacvatica, echipamente de ultima generație și de mare performanță, aflate în dotarea Serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj.

  Tehnologiile implementate de Salvamont Romania-Dispeceratul Național Salvamont România, împreună cu partenerul de tehnologie Vodafone Romania și cu sprijinul UAT – Consiliul Județean Gorj sunt folosite acum pentru a derula acțiuni de căutare-salvare în condiții de siguranța cât mai mare pentru salvatori. Nu întotdeauna echipele de salvare pot fi anunțate în timp util, mai ales când vorbim de puterea apelor, însă și în aceste situații deja tragice venim în sprijinul familiei îndurerate“, au transmis reprezentanții Salvamont Gorj.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: