spot_img
1.1 C
Târgu Jiu
luni, decembrie 4, 2023
Altele
  AcasăEvenimentŞi-a omorât mama şi copilul, după care s-a împuşcat. Ancheta în plină...

  Şi-a omorât mama şi copilul, după care s-a împuşcat. Ancheta în plină desfăşurare

  Un nou eveniment marcant a avut loc în comuna Băleşti. O poliţistă şi-a pus capăt zilelor, nu înainte însă de a-şi împuşca mama şi pruncul de doar 6 luni. Conform apropiaţilor, femeia de 33 de ani intrase în depresie post-natală. Soţul acesteia, poliţist în comuna Mătăsari, s-ar fi aflat la etajul locuinţei în momentul tragediei. A auzit împuşcăturile, însă, până să ajungă la parter, partenera sa recursese deja la gestul extrem.

  Vecinii spun că au auzit împuşcăturile, însă târziu şi-au dat seama din ce direcţie vin. Constantin Lăpădatu, soţul poliţistei, a fost cel care a sunat la poliţie, anunţând cu disperare în glas că în locuinţa sa au avut loc două crime şi o sinucidere. Mai exact, soţia sa şi-a ucis mama şi copilaşul de 6 luni, după care şi-a încheiat şi ea socotelile cu viaţa. Faptele au fost săvârşite cu o sIngură armă, armă ce îi aparţinea soţului.

  „În jurul orei 19.00, un polițist din cadrul Postului de Poliție comunal Mătăsari a sesizat, prin apel 112, că soția sa, agent de poliție la TF Târgu-Jiu, încadrată în 2006, și-a împușcat mortal mama, în zona toracelui, după care s-a împușcat în cap, folosind pistolul din dotarea acestuia. Deplasându-se la fața locului, în comuna Bălești, sat Ceauru, județul Gorj, în interiorul locuinței, polițiștii au găsit și un minor, în vârstă de șase luni, care a fost transportat la spital, cu leziuni în zona capului. Polițista a fost găsită căzută, lângă ușa de la intrarea în locuință, cu pistolul lângă ea, iar mama acesteia într-o cameră, în pat. La acest moment, polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii acestui eveniment. Precizăm că polițista a fost testată psihologic, ultima dată în luna mai a anului 2017, înainte de a intra în concediu maternal. Polițistul deținea pistolul la domiciliu, conform prevederilor legale, iar ultimul control a fost efectuat la locuința acestuia, la începutul acestui an”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Mama femeii era angajata primăriei municipiului Târgu Jiu. Tragedia ce a avut loc în familia acesteia i-a marcat pe toţi cunoscuţii, mai ales că nimeni nu se astepta la aşa ceva.

  ,,Regretăm cele întâmplate. Doamna era secretara directorului de la Direcția de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu. Aceasta nu s-a plâns niciodată de familia dumneaei, din contră, se bucura că are un nepoţel pe care îl îngrijea. Era în concediu şi urma ca de marţi să îşi reia activitatea. Lucrează în primărie din anul 2012”, a declarat Ana Maria Ianc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Târgu Jiu. Conform anchetatorilor, bebeluşului i-au fost trase două gloanţe în zona capului, bunica acestuia a fost împuşcată în torace, în timp ce mama criminală şi-a tras un glonţ în cap. Ancheta este în desfăşurare şi este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Este luată în calcul și ipoteza unei triple crime.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: