spot_img
9.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 2, 2023
Altele
  AcasăEvenimentSuporter cu interdicție depistat pe stadion

  Suporter cu interdicție depistat pe stadion

  Jandarmii gorjeni au depistat, pe timpul asigurării măsurilor de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal din cadrul Ligii a II-a desfășurat pe Stadionul ,,Constantina Diță” din municipiul Târgu-Jiu, dintre echipele ACS Viitorul Pandurii Tg-Jiu și CS Corvinul Hunedoara, un suporter în galeria oaspete care avea aplicată sancțiunea complementară de interzicere a accesului la meciurile de fotbal.

  „Jandarmii au întocmit actele de constatare pentru infracțiunea prevăzută de art. 31 din Legea nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, pentru ,,Fapta unei persoane, căreia i s-a interzis accesul la unele competiţii sau jocuri sportive, de a se afla în arena sportivă unde se desfăşoară o competiţie sau un joc sportiv de genul celor pentru care s-a dispus interdicţia constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă”, a transmis IJJ Gorj.

  Totodată, cu ocazia desfășurării unui meci de fotbal în localitatea Târgu-Cărbunești,
  jandarmii au depistat o persoană de 38 ani care a introdus băuturi alcoolice în incinta stadionului ,,Cristinel Răducanu” pe timpul desfășurării competiției sportive.
  Jandarmii au procedat la sancționarea contravențională a acestuia și aplicarea măsurii complementare de interzicere a accesului la meciurile de fotbal pe o perioadă de 6 luni, conform Legii nr. 4/2008 cu modificările și completările ulterioare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: