spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăEvenimentTârgujian amendat pentru că și-a aruncat mobila din locuință

  Târgujian amendat pentru că și-a aruncat mobila din locuință

  Un târgujian care și-a abandonat mobila veche din locuință lângă ghena de gunoi a fost amendat cu 50 de lei de către Poliția Locală.

  „Polițiștii locali au depistat o persoană în timp ce abandona obiecte de mobilier uzate lângă platformele de colectare a deșeurilor menajere.

  A fost aplicată sancțiune contravențională în valoare de 500 lei, în conformitate cu prevederile H.C.L nr. 19 din 2002.

  Deșeurile voluminoase (mobilier, canapele, saltele, obiecte sanitare, etc.) se elimină doar în condițiile legii, prin intermediul operatorilor licențiați și autorizați în acest sens, fiind interzisă abandonarea acestora pe domeniul public“, au anunțat reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu.

   

  Amendați pentru că au dat foc unor deșeuri

  De asemenea, trei persoane care au ars deșeuri în apropierea locuinței au fost amendate.

  „Polițiștii locali au depistat, în perioada 12 – 16 noiembrie a.c., trei persoane care incinerau deșeuri în imediata apropiere a locuințelor, drept pentru care au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1000 lei.

  În conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Local nr. 19 din 2002, se interzice distrugerea prin ardere a deșeurilor menajere sau de altă proveniență în apropierea clădirilor cu destinația de locuințe.

  Nerespectarea acestor prevederi poate genera consecințe grave asupra comunității prin pierderea de vieți omenești, producerea de pagube materiale, precum și afectarea mediului înconjurător“, au mai anunțat reprezentanții Poliției Locale.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: