spot_img
1.2 C
Târgu Jiu
miercuri, noiembrie 29, 2023
Altele
  AcasăEvenimentTrei gorjeni condamnați pentru înșelăciune prin metoda „Accidentul“. Una dintre victime este...

  Trei gorjeni condamnați pentru înșelăciune prin metoda „Accidentul“. Una dintre victime este mama unui fost procuror

  Trei tineri au fost condamnați de Judecătoria Târgu Jiu pentru înșelăciune prin metoda „Accidentul“. Unul dintre aceștia este Alexandru Laza Cristofor, care a fost condamnat, în anul 2019, la 15 ani de închisoare de către Tribunalul Gorj pentru că şi-a ucis prietenul cu mai multe lovituri de cuțit. Atât acesta, cât și victima erau cunoscuți pentru consumul de alcool şi diferite substanțe cu efecte halucinogene. Laza participa din închisoare prin intermediul telefonului mobil la acțiunile de înșelăciune.

  Rețeaua a căzut în toamna anului trecut, atunci când un echipa de la Poliția Locală Târgu Jiu l-au prins pe unul dintre tineri în timp ce încerca să păcălească o bătrână pe o stradă din Târgu Jiu. Femeia este mama fostului procuror Gheorghe Peștișanu, iar aceasta s-a constituit parte vătămată.

  Condamnări de un an de închisoare

  Alexandru Cristofer Laza a fost condamnat la o pedeapsă de un an închisoare la care se adaugă restul pedepsei de executat de 4769 de zile ca urmare a crimei pe care a comis-o.

  De asemenea, Bogdan Alexandru Ilioiu a fost condamnat tot la un an de închisoare, la care se adaugă 173 de zile dintr-o altă pedeapsă anterioară.

  Marius Iordan a fost condamnat la o pedeapsă de 1 an închisoare, la care se adaugă 3167 de zile dintr-o altă pedeapsa primită anterior.

  Mama fostului procuror nu s-a constitui parte civilă

   

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: