spot_img
18.3 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăEvenimentUn avion al armatei a băgat spaima în târgujieni

  Un avion al armatei a băgat spaima în târgujieni

  Un avion al armatei a survolat Târgu Jiul la altitudine foarte mică, băgând în sperieți pe toți cei care l-au văzut sau auzit. Războiul a băgat frica în oameni și orice manifestare a armatei duce pe oricine cu gândul la nenorocirile din Ucraina.

  Își făceau cruce

  Toți târgujienii care au fost afară, în jurul orelor 14.30, au fost surprinși, inițial, de zgomotul puternic, urmat de apariția unui avion de mari dimensiuni, aparținând armatei, care a tranzitat orașul, la o înălțime foarte mică.

  ”Am crezut că ne atacă rușii. Aveam senzația că va intra în turla bisericii. Mi-am făcut cruce”.

  ”Am crezut că va intra în bloc și vom păți ca americanii la 11 septembrie”.

  ” L-am auzit de trei ori, dar ultima dată am avut curajul să ridic privirea. Am avut impresia că intră într-o clădire, atât de aproape era. Cu războiul la graniță, teama în astfel de situații este maximizată. Nu ai cum să nu te gândești la ce este mai rău. Consider că astfel de „spectacole” ar trebui anunțate. Nimeni nu cred că are chef de avioane militare survolând deasupra orașului, cu războiul la granițele țării”, au declarat câțiva târgujieni.

  Campanie de promovare a Forțelor Armate

  Deși războiul este la graniță, autoritățile nu au înștiințat populația despre faptul ca va avea loc, de fapt, o campanie de promovare a Forțelor Armate.

  ”În data de 12 mai, Forțele Aeriene Române organizează o campanie de promovare a carierei militare în orașul Târgu Jiu, județul Gorj, începând cu ora 13:00, la Grădina de Vară din municipiu.

  În cadrul evenimentului, elevii claselor a Xl-a şi a XII-a vor afla detalii privind oferta educațională şi aspecte legate de viața militarilor din Forțele Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă”, Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” şi de militari din cadrul bazelor aeriene.

  Începând cu ora 14:30, aeronave C-27J Spartan şi IAR 330 aparţinând Forţelor Aeriene Române vor survola locaţia de desfăşurare a activităţii de promovare” au transmis reprezentanții ISU Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. La cate accidente aviatice, pe timp de pace, au avut loc, aceasta demonstratie aviatica nu reprezinta decat un act de inconstienta, menit sa bulverseze populatia.Bravo armata romana!

  2. Puteau sa anunte, ca atunci cand stropesc tantarii, ca fac un exercitiu aviatic, in decedatii mamicilor lor, in plin razboi la granita, sa nu trimitem degeaba rachetele Pakmaia dupa ei, ca sa aparam Tg~Jiul. Data viitoare o sa decalotati integral, ca nu va mai ratam!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: