spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăEvenimentVIDEO Bolnav transportat de salvamontiști în condiții de viscol puternic la cel...

  VIDEO Bolnav transportat de salvamontiști în condiții de viscol puternic la cel mai apropiat spital

  O persoană care suferă de afecțiuni cardiace este transportată de salvamontiștii gorjeni de la Rânca în condiții extrem de vitrege, de viscol puternic, la cea mai apropiată unitate medicală. Misiunea de salvare se desfășoară cu dificultate din cauza vântului puternic.
  „Acțiune în derulare a salvamontiștilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj aflați în serviciul operativ în Baza de intervenție Ranca -masivul Parang, pentru acordarea primului ajutor si transportul unei persoane cu grave probleme cardiace către prima unitate medicală specializata. Salvamontiștii au stabilizat persoana bolnava și au oregatit-o pentru transportul cu o ambulanta Salvamont.
  În zona este viscol puternic , cu transport masiv de zăpadă, drumul către Novaci este închis de către autorități datorita troienele foarte mari de zăpadă acumulate și a vizibilității reduse.
  Salvamontiștii vor încerca să sa parcurgă acest drum cu o ambulanta speciala Salvamont cu capacitate de intervenție în teren montan și în condiții deosebite.
  În situația în care nu vor reuși depășirea troienele de zăpadă salvamontistii vor încerca să răzbată cu un ATV senilat de mare putere prevazut cu o remorca speciala , pe tălpici pentru zapada, medicalizată , special conceputa pentru astfel de situații“, a transmis Sabin Cornoiu, șeful Salvamont Gorj.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: