spot_img
1.1 C
Târgu Jiu
luni, decembrie 4, 2023
Altele
  AcasăEveniment(VIDEO) Un soţ gelos a făcut ravagii în zona comercială a municipiului...

  (VIDEO) Un soţ gelos a făcut ravagii în zona comercială a municipiului Târgu-Jiu

  scandal 4scandal - vasile bobeiCirculația în zona comercială din municipiul Târgu-Jiu a fost blocată, sâmbătă după-masa, din cauza unui scandal produs de către un soț gelos. Marian Cocolea, de 22 de ani, și-a agresat soția, totul petrecându-se în plină stradă, chiar pe o trecere de pietoni, sub privirile îngrozite ale trecătorilor și șoferilor aflați în trafic. Oamenii au sărit în ajutorul tinerei care era lovită de soțul gelos, dar acesta s-a răzbunat pe cei care au intervenit. A împărțit pumni și picioare în stânga și-n dreapta și chiar a dat cu piciorul în mai multe mașini. Una dintre acestea a suferit avarii serioase. „Era un băiat care lovea o fată. Am oprit maşina în intersecţie şi i-am spus să nu mai dea în ea. Se întâmpla în mijlocul intersecţiei. Erau mai multe maşini oprite. I-am spus că-l filmez, dacă o mai loveşte, iar el s-a pus cu picioarele pe maşina mea. Mi-a făcut maşina praf. Am sărit şi eu, dar şi ceilalţi oameni. I-am spus că nu e frumos ce face. M-a alergat pe mine. Mi-a dat un pumn. Apoi m-am închis în maşină şi el a început să dea cu piciorul în maşină. Fata striga ajutor. A reuşit să fugă. Au sărit mulţi oameni. Cam 20 de oameni. Mi-a spart display-ul la telefon. Nu prea se merită să faci o faptă bună. Cred că reparaţia la maşină costă cam 3.000 de lei plus telefonul care costă cam 3.500 de lei”, a povestit Vasile Bobei (foto).

  ion tita -scandal 3Ion Tița (foto) ne povestește și el clipele de groază prin care a trecut: „Ne-am dat jos din mașină că o bătea pe biata fată. A făcut-o praf. Se adunaseră sute de mașini acolo. Am sărit s-o scăpăm din mâna lui. Toată lumea a sărit. Nu m-a lovit pentru că eu m-am băgat în mașină. A dat cu piciorul, să spargă geamul. Cum e posibil să te dai jos să ajuți un om și pe urmă să te omoare în mijlocul drumului. Nici în sălbaticie nu se comportă așa. Pe fată a luat-o cineva cu mașina. A dat și în alți oameni, dar ei nu au mai venit la poliție”.

  Reţinut şi eliberat după 24 de ore

  scandalAgresorul a fugit, dar poliţiştii au reuşit să-l prindă. Marian Cocolea a fost audiat împreună cu martorii şi victimele sale. La sediul poliției a ajuns și soția sa. Poliția a luat împotriva acestuia măsura reținerii pentru 24 de ore. Ieri, agresorul a fost pus în libertate. Tatăl acestuia, un om de afaceri din Runcu, a venit la sediul Poliției Municipale. Acesta nu a putut să explice comportamentul fiului său şi a susţinut că a fost lovit de către forţele de ordine.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: