spot_img
18.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăEvenimentVIDEO Vulpe ucisă de struți, în Roșia de Amaradia

  VIDEO Vulpe ucisă de struți, în Roșia de Amaradia

  O vulpe care venise să atace păuni a fost ucisă de struții de la o fermă. Incidentul a avut loc joi, 3 august, la o struțărie din comuna Roșia de Amaradia, din județul Gorj.
  „Este adevărat. A fost omorâtă. Ea a intrat la păuni, iar struții se aruncară pe ea și o omorâră și începură să mănânce din ea, dar asta e viața la struțărie. Este adevărat ce vă arăt. Struțul trăiește exact ca în pustiu. Mănâncă tot ce găsește. Bravo! Aveți porție dublă de ovăz. Ia uitați-vă, dragii mei. Cei mai buni câini sunt struții. În America sunt câini de pază. Înainte de ora 10.00, după ce le-am dat mâncare, vulpea a intrat aici, iar ei au mazilit-o. Asta este viața la fermă“, a spus Marcel, proprietarul struțăriei, într-o transmisie pe Facebook

  Struțăria lui Marcel este un loc de atracție

  Marcel Negrea a înființat struțăria în urmă cu peste 20 de ani. El a achiziționat familii de struți de la un prieten care s-a stabilit în Ungaria.Bărbatul spune că valorifică ouăle, dar și carnea, care este foarte apreciată pentru proprietățile sale: „Am solicitări de nu pot face față. Oamenii cer în special ouă, dar și preparate din carne de struț. Puii îi cresc până la opt luni, după care, când ajung la 60-70 de kilograme, îi sacrific. Fac din ei pastramă de struţ, dar și cârnați“.

  Un ou de struț este vândut cu aproximativ 150 de lei, iar un kilogram de carne costă 170 de lei. Penele le vinde peste hotare, pentru că din acestea se face pămătuf pentru praf. Carnea de struț conţine foarte mult fier, vitamina E, are un conținut scăzut de grăsimi și colagen și este bogată în fier și acizi Omega 6. În plus, ferma a devenit un loc de atracție și se bucură de mulți vizitatori.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: