spot_img
15.8 C
Târgu Jiu
joi, iunie 13, 2024
Altele
  AcasăEvenimentZeci de șoferi lăsați pietoni

  Zeci de șoferi lăsați pietoni

  În perioada sărbătorilor de iarnă, șoferii care au circulat pe drumurile din Gorj au fost atent monitorizați de oamenii legii. În urma neregulilor depistate au fost aplicate sancțiuni, mulți șoferi fiind lăsați fără permisul de conducere.

  „În perioada minivacanței de Revelion, peste 700 de polițiști au fost prezenți zilnic la datorie și au desfășurat activități în cadrul a 40 de acțiuni organizate la nivelul județului Gorj, în vederea prevenirii și combaterii faptelor antisociale, atât în zonele care presupuneau aglomerări de persoane, cât și pe arterele principale deschise traficului rutier din județ. În acest sens, polițiștii au intervenit la 260 de evenimente, din care 235 au fost sesizate prin 112, au aplicat peste 260 de sancțiuni în valoare de aproximativ 155.000 de lei și au confiscat bunuri în valoare de peste 10.000 de lei. Totodată, în cele 4 zile, polițiștii rutieri au acționat pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, fiind reținute 60 de premise de conducere, din care 44 pentru depășirea limitei legale de viteză, 5 pentru consum de băuturi alcoolice și 11 pentru alte abateri și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare” transmite IPJ Gorj.
  De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au procedat la verificarea legalității efectuării de operațiuni cu articole pirotehnice, sens în care au fost întocmite 12 dosare penale pentru nerespectarea acestor prevederi legale.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!