spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
vineri, mai 24, 2024
Altele
  AcasăEvenimentZi neagră pentru drumari! Eveniment tragic pe DN6

  Zi neagră pentru drumari! Eveniment tragic pe DN6

  Din păcate s-a dovedit astăzi, din nou, că meseria de drumar nu este una lipsită de riscuri. Un tragic eveniment rutier petrecut pe DN6 a dovedit acest lucru. În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, echipa Districtului Ișalnița a fost implicată într-un accident rutier, transmite DRDP Craiova.

  „Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunzător prin sisteme luminoase de atenționare de mari dimensiuni, un autocamion a lovit în plin trusa de semnalizare și de lucrări.

  Din păcate doi dintre colegii noștri nu au apucat să se ferească din calea pericolului fiind grav răniți. Chiar dacă echipajele de salvare au intervenit în timp foarte scurt, pentru colega noastră în vârstă de doar 45 de ani nu s-a mai putut face nimic, iar colegul nostru a fost transportat la spital cu răni foarte grave. L-am informat imediat, despre tragedie, pe Directorul General al CNAIR, Cristian Pistol, acesta cerându-mi să îl țin la curent despre starea de sănătate a colegului rănit și să depun toate eforturile pentru susținerea cu tot ce este nevoie a celor două familii greu încercate, asigurându-mă totodată de sprijinul lui.Transmitem condoleanțe familiei îndoliate iar colegului rănit îi transmitem că îl așteptăm sănătos cât mai repede alături de noi”, au transmis reprezentanții DRDP Craiova.

  „Noi drumarii suntem, am fost și vom rămâne o mare familie unită”, a declarat Directorul Regional al DRDP Craiova, Călin Cosmin.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: