spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
vineri, mai 24, 2024
Altele
  AcasăPoliticIordache, acuzat de campanie înșelătoare de primărița din Logrești

  Iordache, acuzat de campanie înșelătoare de primărița din Logrești

  Senatorul PNL de Gorj, Ion Iordache, a fost dat de gol de viceprimarul cu atribuții de primar al comunei Logrești, Adela Țană, candidatul PSD pentru un nou mandat, că încearcă să adune voturi, pentru a câștiga funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj, făcând o campanie electorală înșelătoare.

  Adela Țană a reacționat în urma postării pe Facebook a lui Iordache, în care acesta dă noroc cu niște muncitori ce asfaltează un drum în comuna Logrești, afirmând că investiția ar fi meritul său și al fostului primar PNL, ce a demisionat în 2021.

  „Sunt indignată de modul cum anumite persoane pot să-și atribuie niște merite pe care nu le pot susține legal, pe considerentul  CAMPANIEI ELECTORALE. Domnul senator Iordache Ion (…) s-a deplasat astăzi în comuna Logrești și și-a atribuit, prin mijloace dolosive(prin înșelăciune, conform dex, n.n.)  meritele asfaltării  drumurilor publice din interiorul localității, justificând faptul că, împreună cu domnul Vochița …… au colaborat pentru demararea proiectului privind asfaltarea drumurilor din comuna Logrești. Domnule senator Iordache, domnul Vochița a demisionat din funcția de primar al comunei Logrești în luna mai 2021, iar cererea de finanțare, având ca obiectiv ”MODERNIZAREA DRUMURILOR DE INTERES LOCAL ÎN COMUNA LOGREȘTI, JUDETUL GORJ, prin Programul Național de investiții  „Anghel Saligny”, a fost depusă la data de 03.11.2021.

  Vă rog să vă poziționați în timp, sau este posibil sa fiți în eroare, având în vedere că executantul, cel care efectuează lucrările, în fapt, este SC YDAIL CONSTRUCT S.R.L., denumire cu care sunteti destul de FAMILIARIZAT. Dar să știți că asta nu înseamnă că ați adus vreun aport la demararea proiectului, sau din nou este posibil să fiți în eroare și să expuneți dublul beneficiu al executantului SC YDAIL CONSTRUCT S.R.L., o dată latura FAMILIALA și, a doua oară, cel real, faptul că acesta a cîștigat o licitație pentru a presta niște servicii pentru Comuna Logrești, servicii care sunt REMUNERATE, deci niciunul dintre cele menționate nu are legatură cu atribuțiile dvs. de senator, cel mult cu atribuțiile dvs de antrepenor.”

  Adela Țană se referă la firma Ydail înființată de fostul om de afaceri și actualul senator Ion Iordache, cu care acesta spunea presei că nu mai are nici o legătură, dar recunoștea că a fost preluată chiar de fiul său. Mergând, însă, să se filmeze alături de angajații firmei și afirmând că el a preluat problema asfaltării, recunoaște indirect că firma-i aparține, dar fără să spună că este, de fapt, un simplu prestator plătit pentru lucrări, ci insinuînd că meritul că locuitorii comunei Logrești vor avea asfalt este al său.

  Nu este pentru prima dată când Iordache, pentru a-i convinge pe gorjeni să-l voteze, face astfel de scamatorii. De curând, s-a filmat tot cu angajații fiului la o lucrare câștigată prin licitație, la Stănești, pe un proiect al Consiliului Județean Gorj, ce cuprinde cinci drumuri județene din șase comune și o localitate componentă a Târgu Jiului, sugerând, de asemenea, că meritele îi aparțin. Ce trebuie spus e că firmele controlate de senatorul PNL de Gorj câștigă licitații pe bandă rulantă, din bani publici, pe proiecte câștigate de primării și de Consiliul Județean, prin finanțări locale, județene, sau de la Guvern, iar el și-a făcut o practică, de a se lăuda cu lucrările, pentru care, de fapt, firmele sunt plătite să le execute.

  Politicianul face eforturi disperate să aibă un scor bun la alegeri, deși, de când a preluat conducerea PNL Gorj, mai mulți primari și consilieri au părăsit organizația, plecând la PSD, pe motiv că are un mod de conducere dictatorial, tratând partidul ca pe propria firmă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: