spot_img
Altele
  AcasăExterneAsistent care își seda pacienții ca să poată dormi, condamnat pentru crime...

  Asistent care își seda pacienții ca să poată dormi, condamnat pentru crime și tentative de omor 

  Un asistent medical din Germania a primit o sentință de închisoare pe viață pentru comiterea a două crime și a șase tentative de omor. Acesta nu numai că venea la muncă sub influența alcoolului, dar seda pacienții, pentru a putea dormi fără a fi deranjat.

  Tribunalul din München a decis că asistentul medical nu va fi eligibil pentru eliberarea condiționată după 15 ani de închisoare, conform relatărilor DPA citate de Mediafax. De asemenea, instanța i-a impus interdicția pe viață de a mai profesa ca asistent medical. În fața instanței, acuzatul a recunoscut că a injectat pacienților medicamente sedative într-o secție de recuperare a unui spital din München, cu scopul de a-i menține sedați.

  Bărbatul a mărturisit că consuma în mod constant alcool înainte de a-și începe tura de lucru și că adormea pe durata serviciului. Prin urmare, el dorea să se asigure că pacienții nu-l vor deranja. Conform acuzațiilor, asistentul medical le administra pacienților sedative, adrenalină sau anticoagulante în secția de recuperare, care era o zonă intermediară între secția de terapie intensivă și secția normală. Doi pacienți în vârstă de 80 și 89 de ani au decedat în anul 2020 la spitalul din München unde individul lucra.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: