spot_img
25 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăExterneAu intrat noaptea, au băut bere, dar au lăsat un bilet și...

  Au intrat noaptea, au băut bere, dar au lăsat un bilet și banii

  Sursa foto: Facebook / Cronache Maceratesi

  O româncă, proprietara barului ”Belvedere” din Sant’Angelo in Pontano, din provincia Macerata, regiunea Marche din Italia a lăsat vineri barul deschis, uitând să-l încuie, iar peste noapte trei tineri au intrat și s-au servit cu bere, relatează Cronache Maceratesi., potrivit g4media.ro.

  După ce au băut, tinerii au lăsat un bilet pe tejghea: „Am băut două Peroni, iată banii”. Lângă el, un pumn de euro, echivalentul celor două sticle luate din frigider în absența proprietarului. Povestește episodul proprietara Anca Nicoleta Scoleanu, care, de un an și câteva luni, conduce barul.

  „Acest gest arată că există și băieți foarte buni. Nu era deloc de luat în seamă, puteau pleca fără să plătească și să facă și mai rău. A fost ca un cadou și, mai ales, un semn de respect pentru munca mea”, a povestit ea.

  Românca subliniază că un astfel de act de corectitudine și bunătate „trebuie povestit, mai ales pentru a reda încrederea în tineri după violențele care ne-au lovit în ultimele săptămâni”. Ea nu i-a recunoscut pe cei trei tineri din filmările înregistrate de camerele de supraveghere, dar intenționează să le mulțumească personal și prin intermediul lui Cronache Maceratesi lansează un apel: „dacă acești tineri care s-au comportat atât de bine vin să mă vadă, le ofer un aperitiv”.

  Anca Nicoleta Scolareanu, în vârstă de 32 de ani, originară din România, se află în Italia de zece ani și de un an și două luni administrează „Barul Belvedere” din micul sat Sant’Angelo in Pontano. Ea profită de ocazie pentru „a le mulțumi tuturor prietenilor care m-au ajutat să deschid acest bar și să mă perfecționez mereu”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!