spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăExterneIsraelul a intensificat nivelul de alertă pentru călătorii

  Israelul a intensificat nivelul de alertă pentru călătorii

  Israelul a intensificat nivelul de alertă pentru călătoriile către mai multe țări, inclusiv Marea Britanie, Franța, Germania, Brazilia, Argentina, Australia, Rusia și altele. Consiliul Național de Securitate (CNS) a emis recomandări detaliate, stabilind niveluri diferite de alertă pentru diverse regiuni.

  Pentru țările din Europa și America de Sud, nivelul de alertă a fost ridicat la 2, cu sfatul de a exercita precauție sporită. Pentru țările din Africa și Asia Centrală, nivelul a ajuns la 3, cu recomandarea de a reconsidera călătoriile neesențiale.

  CNS a identificat eforturi crescute ale Iranului și aliaților săi de a viza obiective israeliene în lume, subliniind totodată o creștere semnificativă a incitărilor, tentativelor de atac și manifestărilor de antisemitism în multe țări.

  Recomandările includ renunțarea totală la călătoriile în țările arabe, din Orientul Mijlociu, Caucazul de Nord și în statele vecine cu Iranul. CNS sfătuiește călătorii să verifice evenimentele recente la destinația lor, să evite demonstrațiile și să nu expună public identitatea lor israeliană sau evreiască.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: