spot_img
21 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 15, 2024
Altele
  AcasăExterneMAE: Grevă a sindicatelor din Poliţia de frontieră din Marea Britanie şi...

  MAE: Grevă a sindicatelor din Poliţia de frontieră din Marea Britanie şi Irlanda de Nord

  Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenţionare de călătorie pentru Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, unde, în perioada 23-26 decembrie şi 28-31 decembrie, este anunţată o grevă a sindicatelor din Poliţia de frontieră. Astfel, vor fi afectate mai multe puncte de trecere a frontierei, unde se pot înregistra timpi de aşteptare mai mari, anunță news.ro.

  MAE informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord că, în contextul protestelor sindicale anunţate de personalul Poliţiei de frontieră britanice (Border Force), aceasta va organiza o grevă în perioadele 23-26 decembrie şi 28-31 decembrie.

  ”Punctele de frontieră afectate sunt: Aeroportul Heathrow – Terminalele 2, 3, 4 şi 5, Aeroportul Cardiff, Aeroportul Gatwick, Aeroportul Birmingham, Aeroportul Glasgow, Aeroportul Manchester, Portul Newhaven. Persoanele care urmează să călătorească dinspre/înspre Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, în perioada menţionată, pot întâmpina timpi de aşteptare mai lungi la controlul la frontieră”, transmite MAE.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: