spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
luni, iunie 5, 2023
Altele
  AcasăExterneMesajul Maiei Sandu pentru români, de 1 Decembrie

  Mesajul Maiei Sandu pentru români, de 1 Decembrie

  Maia Sandu Foto: – / Sputnik / Profimedia

  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat joi că este fericită să sărbătorescă Ziua Națională a României împreună cu românii din țară și de pretutindeni, precizând că țara noastră este foarte iubită peste Prut, anunță hotnews.ro.

  Maria Sandu, care are și cetățeni română, a enumerat într-un mesaj pe Facebook de ce iubește România.

  • „Astăzi, de 1 Decembrie, este o bucurie să sărbătorim împreună România. Să simțim recunoștință față de lucrurile bune făcute de români acasă și pretutindeni în lume și să împărtășim de ce iubim România.
  • România este iubită în Republica Moldova pentru umărul pe care ne putem baza când ne este greu, pentru ajutorul imens și necondiționat oferit cetățenilor noștri, pentru susținerea puternică acordată aderării la Uniunea Europeană. România este iubită pentru limba română, în care am crescut ca într-o casă părintească și pentru istoria comună – o istorie a curajului și a luptei pentru libertate.
  • Moldova privește către România cu recunoștință și speranță. Avem încrederea că mergem pe calea cea bună și că vom reuși să aducem Europa acasă la noi, inclusiv cu ajutorul României. Și, pe o parte și pe cealaltă a Prutului, oamenii își doresc să trăiască în pace și libertate, într-o casă europeană comună prosperă. Mulțumim României că ne rămâne aproape”, a spus Maia Sandu.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: