spot_img
12.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăExterneO clarvăzătoare italiancă ar fi fugit în România, după ce a fost...

  O clarvăzătoare italiancă ar fi fugit în România, după ce a fost prinsă că și-a înșelat adepții

  Gisella Cardia, pe numele ei adevărat Maria Giuseppa Scarpulla, o clarvăzătoare care pretindea că vorbește cu Maica Domnului este căutată de autoritățile italiene pentru fraudă, iar media din peninsulă susține că aceasta ar putea fi în România, acolo unde soțul ei are rude, informează Rai News, potrivit g4media.ro.

  A fugit, a plecat în vacanță, s-a retras la o mănăstire pentru a se proteja, e în Polonia sau este în România, se zvonește în urma dispariției clarvăzătoarei.

  Zvonurile despre dispariția presupusei clarvăzătoare sunt privite diferit de locuitorii orașului Trevignano, (localitatea de pe malul lacului Bracciano, la 50 de kilometri nord de Roma).

  Unii o cred orbește în continuare, iar alții o acuză și răsuflă ușurați după dispariție, pentru că venirile și plecările au devenit insuportabile, spun ei, în perioada în care clarvăzătoarea căpătase o faimă chiar internațională.

  Maria Giuseppa Scarpulla, alias Gisella Cardia, în vârstă de 53 de ani, este deocamdată dispărută, de la începutul lunii aprilie, împreună cu soțul ei, după o plângere pentru fraudă depusă de un detectiv particular.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!