spot_img
17.6 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesCapacitatea de internare a pacienților cu COVID-19 a fost mărită

  Capacitatea de internare a pacienților cu COVID-19 a fost mărită

  Capacitatea de internare a pacienților pozitivi SARS-CoV-2 a Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a fost mărită.

  „Direcția de Sănătate Publică (DSP) Gorj a dat avizul epidemiologic pentru suplimentarea cu două paturi a capacității acestei secții. Astfel, de la 75 de paturi, capacitatea Secției Boli Infecțioase a crescut la 77“, se arată într-un comunicat al Spitalului Județean de Urgență.

  Mai multe paturi și la Terapie Intensivă

  De asemenea, a fost transmisă spre avizarea DSP Gorj înființarea a patru paturi pentru pacienții depistați pozitivi în Unitatea de Primiri Urgențe a SJU Târgu-Jiu, care vor staționa aici pentru primirea asistenței și îngrijirilor medicale necesare, până la eliberarea unui loc într-o secție care tratează pacienți Covid sau într-un spital Covid.

  „Spre avizarea DSP Gorj a mai fost transmisă și suplimentarea paturilor la compartimentul Terapie Intensivă (ATI COVID-Pasarelă) și ATI suspecți din clădirea de pe strada Tudor Vladimirescu. La ATI Covid, conducerea SJU Târgu-Jiu a solicitat suplimentarea cu trei paturi, iar la ATI suspecți Covid- cu două paturi.

  Toate cele cinci noi paturi suplimentate vor fi dotate cu ventilatoare“, se mai arată în comunicatul Spitalului Județean.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: