spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesCSM Târgu Jiu, învinsă de una dintre cele mai bune echipe din...

  CSM Târgu Jiu, învinsă de una dintre cele mai bune echipe din Liga Florilor

  Sursa foto: csmtargujiu.ro

  CSM Târgu Jiu a disputat, luni, 1 august, o nouă partidă amicală din seria meciurilor de verificare, în vederea pregătirii primului sezon în Liga Florilor. Echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache a pierdut pe terenul echipei SCM Râmnicu Vâlcea, care a ocupat locul III în campionatul trecut. Gazdele s-au impus cu 39-32, la pauză 21-16.

  „Suntem în perioada de acumulare, aşa că avem nevoie de asemenea jocuri, pentru ca, la începutul campionatului, să fim în cea mai bună formă”, ne-a declarat, imediat după meci, Andrei Enache, antrenorul secund al grupării gorjene.

  Test puternic

  Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au avut parte de un test foarte puternic, în faţa unei echipe de top a handbalului românesc, SCM Râmnicu Vâlcea. Elevele lui Andrieş au făcut o figură frumoasă.

  Într-un meci în care ritmul de joc a fost unul foarte ridicat, jucătoarele de la Târgu Jiu au creat destul de multe probleme echipei gazdă, grupare cu un lot foarte valoros. „În prima parte a meciului, gorjencele au ţinut aproape de echipa gazdă şi au avut momente bune, atât pe parte defensivă, cât şi ofensivă, însă echipa din Vâlcea a intrat la vestiare cu un avans de 5 goluri, scor 21-16.

  Repriza secundă s-a disputat cam pe aceleaşi coordonate, cu CSM Târgu Jiu care a dat o replică destul de bună, dar experienţa echipei din Vâlcea şi-a spus cuvântul, în cele din urmă. Gazdele s-au impus cu 39-32. Formaţia din Târgu Jiu a arătat, însă, momente de joc foarte bune, care arată că echipa este pe un drum bun“, se arată pe site-ul clubului.

  „A fost un meci în care am întâlnit una dintre cele mai puternice echipe din campionat, iar ritmul a fost unul foarte ridicat. Am avut momente bune de joc, dar nu am reuşit să avem constanţă pe toată durata partidei, asta şi din cauza valorii ridicate a adversarelor. Încă suntem în perioada de acumulare, aşa că avem nevoie de asemenea jocuri, pentru ca, la începutul campionatului, să fim în cea mai buna formă”, a spus Andrei Enache, antrenor secund CSM Târgu Jiu.

  A fost rulat tot lotul

  În acest meci, a fost rulat tot lotul avut la dispoziţie. Pe lângă cele două absenţe deja cunoscute din lot, Sabine Klimek, aflată în recuperare şi Vanessa Predescu, care se află, în această perioadă, cu naţionala de junioare a României la Campionatul Mondial U18, care se dispută în Macedonia de Nord, a lipsit de la acest meci şi portarul Cristina Popovici, cu ceva probleme medicale.

  Sursa foto: csmtargujiu.ro
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!