spot_img
24 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăNationalCEO oprește apa caldă la Craiova

  CEO oprește apa caldă la Craiova

  Sursa foto: jurnalulolteniei.ro

  Complexul Energetic Oltenia (CEO) va opri apa caldă la Craiova, pentru 6 zile. Măsura se ia în vederea efectuarii reviziei anuale planificate la rețeaua de termoficare, prin care Termocentrala Craiova II asigură apa caldă pentru municipiul de reședință a județului Dolj.

  „Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A –  SE Craiova II anunță oprirea apei calde menajere în municipiul Craiova, în perioada 15.08.2022, ora 00:00 – 20.08.2022, ora 20:00,  în vederea efectuarii reviziei anuale planificate la rețeaua de agent primar termoficare.

  În scopul minimizării inconvenientelor produse de lipsa apei calde, în ultimii ani, perioada în care se efectueaza revizia anuală a fost redusă la 5-7 zile, durata lucrărilor incluzând și timpul necesar golirii/reumplerii circuitutului și revenirii la parametrii normali.

  Conducerea companiei transmite scuzele de rigoare locuitorilor municipiului Craiova  pentru disconfortul produs și îi asigură că vor fi făcute toate eforturile pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizarii apei calde  menajere în cel mai scurt timp posibil.” a anunțat CEO pe site-ul oficial.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!