spot_img
3.4 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesDirectorul Colegiului Național „Spiru Haret“ ia în considerare să propună închiderea cantinei...

  Directorul Colegiului Național „Spiru Haret“ ia în considerare să propună închiderea cantinei și a internatului

  Flavius Boian, directorul Colegiului Național „Spiru Haret“, se gândește să propună, în ședința Consiliului de Administrația de joi, 23 noiembrie, închiderea cantinei și a internatului. Asta după ce, în urmă cu câteva zile, patru eleve de la căminul Colegiului Național „Spiru Haret“ au acuzat anumite simptome și au fost duse la spital, iar medicii au pus diagnosticul de toxiinfecție alimentară.

  „Iau în calcul varianta de a propune Consiliului de Administrație închiderea cantinei și a internatului. Activitatea celor două unități este subvenționată. În niciun caz nu se pot achita cheltuielile. Se percepe o taxă de 75 de lei pe lună pe toate zilele lucrătoare, însă nu se ajunge să se achite această taxă, iar pentru cele trei mese pe zi se achită 22 lei pe zi. Nu știu dacă se poate mânca în altă parte cu mai puțini bani. La cantină mănâncă și 15 cadre didactice, atunci când au cursuri. Nu s-a plâns nimeni de mâncare. Cred că, în primul rând, ar fi trebuit să ajungă aceste nemulțumiri la mine“, a transmis acesta.

  O altă soluție va fi asigurarea hranei în sistem catering, dar prețul va crește la cel puțin 30 de lei pe zi.

  Acesta a menționat că, oricum în perioada următoare, internatul și cantina urmează să fie închise, pentru că se vor realiza lucrări de modernizare în valoare de două milioane de euro.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: