spot_img
21 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 15, 2024
Altele
  AcasăAdministratieDocumentație depusă, pentru parcarea de la Spitalului Județean

  Documentație depusă, pentru parcarea de la Spitalului Județean

  Primăria municipiului Târgu Jiu și Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Gorj par să fi ajuns la un acord, cu privire la proiectul de construire a parcării subterane din fața Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, de pe strada Tudor Vladimirescu și de modernizare a parcului Nicu D. Miloșescu.

  APM Gorj a anunțat că Primăria Târgu Jiu a depus la sediul instituției documentația (Memoriul tehnic revizuit), în vederea emiterii acordului de mediu. Inițial, APM Gorj a respins proiectul, pe motiv că mulți din arborii din parc ar fi trebuit tăiați.

  „Conform prevederilor Legii 292/2088 privind evaluarea impactului anumitor proiecte publice și private asupra mediului, informarea publicului s-a făcut în felul următor: Titularul proiectului (Primăria Municipiului Târgu Jiu) a publicat anunțul privind depunerea memoriului tehnic revizuit pentru proiectul respectiv într-un ziar de tiraj local și la avizierul de la sediul propriu, informând APM Gorj în data de 18.04.2022. Anunțul privind depunerea documentației precum și Memoriul tehnic au fost afișate pe site-ul APM Gorj, la adresa www.apmgj.anpm.ro/ Reglementări/ precum și la avizierul instituției (19.04.2022).

  APM Gorj a afișat ieri (19.04.2022) anunțul privind posiblitatea depunerii propunerilor, sugestiilor și observațiilor de către public, în mai multe locuri vizibile din zona derulării proiectului ( panourile publicitare din parcul Miloșescu, sediul Tribunalului Gorj, Spitalul Târgu Jiu, toate scările blocului nr.7 de pe Str. Traian). Într-un termen de 20 de zile ( începând cu data de azi, 20.04.2022 până pe 09.05.2022), publicul va avea posibilitatea să consulte fizic documentația depusă la sediul APM Gorj și să facă propuneri, sugestii, observații  pe adresa office@apmgj.anpm.ro, la nr. de fax 0253 212892 sau prin documente depuse la registratura instituției din Str. Unirii, nr.76, Tg Jiu“, se arată într-o informare de presă a APM Gorj.

  Decizia finală privind emiterea sau respingerea proiectului va fi luată de APM Gorj numai după analiza memoriului în ședința Comitetul de Analiză Tehnică și după analiza propunerilor, sugestiilor, reclamațiilor înregistrate.

   

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Vorba romanului ,,la pastele cailor ,, ! Voi nu gasiti o metoda sa omoriti gindacii din spitale,sa va ocupati de educatie si sa dezvoltati cultura ,si sa nu uitam asa ceva este GRATUIT ! Si,sa nu uitam,nu ati fost in stare sa pastrati ce marele Ctin Brincusi ne a lasat !Voi nu puteti daca nu scuipati pe strada,daca nu mincati seminte /prin toata lumea, daca nu urlati si nu va bagati, daca nu va laudati si nu va luati titluri si diplome si,si…care nu spun nimic !

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: