spot_img
21.4 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesMeniu tradițional de Paște, la Spitalul de Urgență

    Meniu tradițional de Paște, la Spitalul de Urgență

    Spitalul Județean Târgu-JiuPacienții internați în secțiile Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu vor avea parte de un meniu special de sărbătorile pascale.

    Din meniu nu vor lipsi produsele specifice acestei perioade speciale. „Ouă roșii, cozonac, friptură și sarmale sunt doar câteva dintre preparatele pe care bucătăresele de la Spitalul Județean le vor pregăti pentru bolnavi.

    La Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, pacienții internați vor avea, la micul dejun și un ou roșu pe lângă meniul obișnuit.

    La prânz, pacienții vor fi serviți cu friptură de pui, sarmale și cozonac, dar și ciorbe în funcție de regimul alimentar pe care îl urmează.

    Pacienții mai au în meniul de Paște și friptură de pui cu piure de cartofi, piept de pui cu orez, cartofi cu roșii și friptură de pui, ciorbă de perișoare etc. Fructele sunt și ele în meniu.“, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: