spot_img
1.2 C
Târgu Jiu
duminică, decembrie 3, 2023
Altele
  AcasăEducatieEchipa de robotică de la CNTV vrea a 4-a victorie la Olimpiada...

  Echipa de robotică de la CNTV vrea a 4-a victorie la Olimpiada Națională

  Echipa de robotică Tea-Borgs a Colegiului Național «Tudor Vladimirescu» a plecat astăzi către București, unde participă la Olimpiada Națională de Robotică. 80 de echipe din toată țara s-au calificat în faza finală.

  Din echipa de robotică fac parte 12 elevi de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“ din Târgu Jiu. Aceștia sunt însoțiți de profesorul de Informatică Eugen Nodea, mentorul echipei, care este și directorul Centrului de Excelență Târgu Jiu.

  Olimpiada se desfășoară în perioada 3-5 martie

  Echipa gorjeană este campioană națională de trei ani consecutiv și merge hotărâtă să-și apere titlul.

  „Vineri, 3 martie, va avea loc inspecția tehnică și organizarea standurilor și interviul echipei, în care trebuie să-și prezinte activitatea, evenimentele la care au participat și construcția robotului. De sâmbătă încep meciurile de selecție, iar duminică după masă se joacă finalele. S-au calificat 80 de echipe din toată țara. Trebuie să ne apărăm titlul, pentru că suntem campionii naționali. Sperăm să prindem finalele și să ne întoarcem victorioși acasă. Ne trebuie culoar, deoarece este un joc de alianță. Sperăm să repetăm, să fim al treilea an consecutiv în care să câștigăm și să plecăm din nou în SUA“, a spus Eugen Nodea.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: