spot_img
8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesMesajul unei mămici care a născut la Spitalul Târgu Jiu: „Cea mai...

  Mesajul unei mămici care a născut la Spitalul Târgu Jiu: „Cea mai bună alegere din viața mea“

  O tânără mamă din municipiul Târgu-Jiu a transmis, astăzi, un frumos mesaj medicilor și asistentelor din Secția Obstetrică Ginecologie. Aceasta recunoaște că nu avea de gând să nască în Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, dar se bucură că a ales această variantă, pentru că aici i-a fost salvată viața, atât ei, cât și bebelușului.
  „Mi-am făcut curaj să vă scriu! Când am rămas însărcinată, am spus clar, că voi naște la un spital privat și clar nu în Târgu Jiu. Fiind cadru medical, când a venit momentul (o situație de urgență), am hotărât să rămân aici și am făcut cea mai bună alegere din viața mea. Am născut de urgență în luna decembrie (prin cezariană) și, datorită Dnei Dr Șorop Maria și a personalului medical de la Secția de Ginecologie, eu și bebelușul meu suntem în viață. Am avut o naștere traumatizantă, dar am fost încurajată și îngrijită exemplar.
  Dnei Dr Șorop nu știu dacă voi putea vreodată să îi mulțumesc îndeajuns! Sunt profund recunoascătoare pentru ceea ce au făcut pentru mine și nu, nu au știut că sunt cadru medical. Toată lumea a fost tratată la fel. Mulțumesc!“.
  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: