spot_img
15.9 C
Târgu Jiu
duminică, iunie 4, 2023
Altele
  AcasăCulturaExpoziție de grafică cu personalități din Oltenia, la Opera Națională

  Expoziție de grafică cu personalități din Oltenia, la Opera Națională

   

  Consiliul Județean Gorj, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, Ansamblul Artistic Profesionist “Doina Gorjului”, Liga Culturală „Fiii Gorjului” București, Obștea Peștișani vă invită la

  Vernisarea expoziției de grafică “Fenomenul Duduman prin lumea culturală din Oltenia” va avea loc marți, 29 noiembrie, la Opera Națională din București, începând cu ora 16.30.

  Aceasta este organizată de Consiliul Județean Gorj, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, Ansamblul Artistic Profesionist “Doina Gorjului”, Liga Culturală „Fiii Gorjului” București, Obștea Peștișani.

  „Odată cu vernisarea expoziției are loc și lansarea albumului „Fenomenul Duduman prin lumea culturală din Oltenia”, album apărut la editura Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, cu ajutorul Consiliului Județean Gorj. Vicepreședintele CJ Gorj, Gheorghe Nichifor a fost mereu alături de instituția noastră la expoziții.

  Artistul plastic, Codruţ Duduman este din Bacău, are 30 de ani și pasiunea sa pentru grafică a făcut ca portretele realizate de el să îi aducă numai cuvinte de laudă din partea specialiștilor. Datorită lui, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj a reușit să intre în posesia a peste 140 de portrete ale personalităților din lumea culturală a Olteniei.

  În cadrul expoziției din Foaierul Operei Nationale din București, vă așteptăm să vedeți portrete ale unor personalități oltenești în viziunea grafică a artistului plastic Codruț Duduman. Dintre personalitățile vizate de artist cu siguranță veți remarca nume valoroase ale culturii din Oltenia“, se arată într-un comunicat de presă al CJCPCT Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: