spot_img
26.6 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesImunizare în natură! Centru de vaccinare în Parcul Central și la Mall

  Imunizare în natură! Centru de vaccinare în Parcul Central și la Mall

  Dacă în alte zone ale țării se face voluntariat în centrele de vaccinare, în Gorj angajații din domeniul medical nu vin nici plătiți să pună umărul la imunizarea populației.

  Din weekend vor fi deschise două noi centre de vaccinare în Târgu Jiu. Este nevoie de personal așa că responsabilii se roagă de medici să încheie contracte în vederea continuării procesului de vaccinare. Direcția de Sănătate Publică Gorj face demersurile necesare pentru a deschide două noi centre de vaccinare. Acestea vor funcționa doar în weekend. “Intenționăm să deschidem două puncte de vaccinare, unul lângă Poarta Sărutului și unul în incinta Mall-ului. Inițial voiam un drive thru dar am înțeles că vremea este nefavorabilă și nu vrem să riscăm. O să fie echipe mobile, centrele vor funcționa în intervalul 08:00-20:00 în Parcul Central iar în Mall după programul lor de funcționare. După 28 de zile aceleași echipe o să meargă tot în weekend să facă rapelul. Dacă o să avem turiști, aceștia o să facă rapelul în locațiile de domiciliu. Facem apel la medici să participe la procesul de vaccinare și să meargă la Primăria Târgu Jiu pentru a încheia contracte”, a transmis Narcis Stoian, directorul DSP Gorj.

  Controale în centre Între timp autoritățile veghează la bunul mers din centrele de vaccinare din Gorj. “Împreună cu directorul de la DSP, am făcut o serie de verificări la trei centre de vaccinare. Mă refer la centrele din Tismana, Motru și Bălești. Am vrut să vedem dacă lucrurile se desfășoară normal. Nu au fost depistate probleme. Se intenționează deschiderea unor centre de vaccinare în anumite puncte de interes ale municipiului, fiind vorba despre Parcul Central și Mall. Vrem să venim în sprijinul cetățenilor care vor să se vaccineze și care sunt puțin mai comozi”, a declarat prefectul Corneliu Răducan.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: