spot_img
24.8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesLocul numit „ACASĂ”, tema săptămânii la muzeu

  Locul numit „ACASĂ”, tema săptămânii la muzeu

  Locul numit „ACASĂ” a fost tema săptămânii la Atelierele de Creație și Educație care s-au desfășurat, vineri, la Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu”.

  Cei peste 40 de participanți, organizați pe două grupe, au putut observa în expoziția de istorie modul de locuire al omului, din Preistorie până aproape de zilele noastre, au vizionat un filmuleț despre modul cum puterea gândului ne influențează viața și au participat la un atelier, în care și-au creat micul univers numit „ACASĂ” în care au pus atât oamenii și obiectele ce-i înconjoară acum, cât și ce și-ar mai dori ei să aibă în jur, pentru a fi fericiți. De asemenea, au creat lucrări care să le dea o stare de bine, când le vor privi, așezate pe biroul lor. Mai mult, cei prezenți și-au putut exprima dorințele pe care le au, pentru a-și contura viitorul și au conștientizat importanța modului de a gândi, de a avea grijă pe cine acceptă în jurul lor și cum să facă să fie fericiți, bucurându-se de lucruri simple și învățând să-și descopere și să-și fructifice vocația.

  La aceste activități, care fac parte din Programul de Educație Muzeală organizat de Consiliul Județean Gorj prin  Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu”, au participat elevi de la Școala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu” din Târgu Jiu, precum și copii înscriși la grupa cu participare individuală.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: