spot_img
12.4 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 17, 2024
Altele
  AcasăEducatieManifestare medicală la UCB

  Manifestare medicală la UCB

  Manifestarea științifică cu temă medicală „De la prevenție la tratament în patologiile cronice” va avea loc vineri, 6 mai 2022, în cadrul Universității „Constantin Brâncuși“ din Târgu Jiu.

  Manifestarea este organizată de Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale, Colegiul Medicilor Gorj și MedWay Events. Este primul eveniment organizat de noul președinte al Senatului UCB, Horațiu Tiberiu Gorun. „Cu această ocazie, la Târgu Jiu vor ajunge doctori și profesori universitari recunoscuți pe plan național și internațional. Activitățiile vor debuta mâine, la ora 12.00, la Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale reprezentată de decan, Prof. Univ. Dr. Monica Delia Bîcă  și se vor desfășura pe parcursul a trei zile“, se arată într-un comunicat de presă al UCB.

  Ce teme vor fi dezbătute

  În cadrul manifestării vor avea loc dezbateri despre: particularități în infecția și evoluția post COVID-19 ale afecțiunilor neurologice și psihiatrice; afecțiuni digestive și hepatice; diabet și complicații; vaccinare și epidemiologie.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: