spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesMesajul medicului şef de la ATI Gorj pentru cei care nu cred...

  Mesajul medicului şef de la ATI Gorj pentru cei care nu cred în COVID-19

  Tatiana Grecu, şefa Secţiei ATI COVID-19 din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, a transmis un mesaj pentru cei nu cred în existența COVID-19: „Câți oameni trebuie să mai moară ca să credem într-o realitate atât de evidentă ? Cât timp mai dăm vina pe alții, când ceea ce depinde de noi de fiecare, nu facem? La fiecare două minute în România moare un om de covid! La fiecare 2 minute cineva pierde un suflet drag: tată, mamă, soț, soție, copil, frate, soră sau prieten drag! La fiecare 2 minute există oameni cărora li se prăbușește o lume! Sigur, că  dacă nu ni se-ntâmplă nouă, nu credem, nu ne pasă …dar ne declarăm creștini! Avem o țară îngenunchiată de un virus invizibil care omoară, oameni buni! Nimeni nu vă mai poate asigura un loc nici în spitale! Înainte să tot căutăm și să dăm vina pe alții, gândiți-vă că viața voastră e în primul rând în mâinile voastre! Lăsați formatorii de conspirații nefondate, nedocumentate, lăsați posturile în care diverși indivizi vă spun să nu vă vaccinați, vă spun că nu există virusul! Ei nu mor în locul vostru, nu suferă în ATI-uri pentru fiecare respirație, nu rămân sprijin pentru copiii și părinții voștri!  Nu au nici o remușcare și nici nu le pasă de voi! Se cațără  pe naivitatea unui popor, pentru  luminile reflectoarelor și notorietate! Ați ales să nu ne credeți pe noi, cei care de un an și jumătate trăim un coșmar încercând să facem de cele mai multe ori imposibilul! Ați ales să vă vărsați toată ura, frustrarea și neputința acumulată de 30 de ani, pe noi, cei care vă vrem doar binele în loc să vedeți realitatea! Am ajuns în locul Italiei la începutul pandemiei! Doar că atunci ei nu aveau vaccin! Noi îl avem de 9 luni! Ce scuză mai avem în fața morților evitabile a căror număr crește de la o zi la alta“?

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Sunt curios dacă doamna doctor a văzut cum moare un om înțepat de albine, care face șoc anafilactic și nu are, în timp util, adrenalina autoinjectabilă.
   Incidența anafilaxiei este, în populația generală, sub 1%, după cum și moartea cauzată de SARS CoV 2 este de circa 3%, deci TOT MICĂ.
   COVID 19 este „airborn”. Dar și albinele/viespiile au aripi și polenul zboară tot ca virușii etc.

   Cu toate astea, NU EXISTĂ ACEEAȘI ISTERIE PENTRU ALERGII CA PENTRU SARS COV 2!

   Studiul diferențelor dintre Covid și șocul anafilactic din alergii poate da și soluția pentru Covid, și înțelegerea fenomenului…
   Dar, CINE VREA ASTA, CU ADEVĂRAT? E mai lucrativă manipularea fricii! ;)

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: