spot_img
23.1 C
Târgu Jiu
luni, iunie 24, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesOperațiunea ÎNREGISTRAREA: Iordache face circ în Parlament, să-i crească cota

  Operațiunea ÎNREGISTRAREA: Iordache face circ în Parlament, să-i crească cota

  Inspirat, probabil, de la alți politicieni care obișnuiesc să facă circ în Parlament, ca să atragă atenția presei asupra lor și să-și poată propaga discursurile politice aducătoare de voturi, senatorul PNL de Gorj, Ion Iordache, a făcut și el circ, la Comisia de Muncă din Camera Deputaților.

  Deși nu avea calitate la Camera Deputaților, fiind senator, Iordache s-a dus să se certe cu șeful Comisiei de Muncă, pentru că n-a pus pe ordinea de zi, așa cum i-ar fi promis lui, un amendament care ar debloca Legea 197/2021, pentru reducerea vârstei de pensionare a minerilor și energeticienilor.

  Atenție, se înregistrează

  Iordache a înregistrat convorbirea cu șeful comisiei, Adrian Solomon de la PSD, în timp ce-i cerea să pună pe ordinea de zi amendamentul, despre care afirmase, cu câteva zile în urmă, că el l-ar fi depus. Senatorul PNL nu este, însă, un actor foarte bun, pentru că se simte din convorbire intenția lui de a instiga și de a înregistra – „aviz amatorilor” care vor să stea de vorbă cu el.

  Toată debandada s-a încheiat cu postarea convorbirii pe Facebook, de către Iordache și cu comentariile acestuia: „Deși președintele PSD al comisiei, deputatul Adrian Solomon, mi-a promis că va pune pe ordinea de zi legea care modifică 197 în așa fel încât să se poată aplica, astăzi nu a permis suplimentarea ordinii de zi, în ciuda argumentelor mele.”

  Pecingină l-a dat de gol

  Interesantă zbaterea lui Iordache, în condițiile în care amendamentul depus de el a fost respins, dându-l de gol chiar colegul său de partid, deputatul de Gorj Gheorghe Pecingină.

  „La comisia de muncă, pe legislația muncii nu există nici un amendament depus de Ion Iordache. Există, într-adevăr, un amendament așa cum l-au solicitat cei de la Casa de Pensii, dar nu este depus de Ion Iordache. El a încercat să depună, a fost respins pentru că nu mai era în termen. A solicitat unui coleg, Tudor Polak de la Vaslui, pe mine nu m-a sunat, cred că nu mai are numărul meu de telefon…” a spus sarcastic Pecingină la Radio Infinit. De fapt, se știe că Iordache, de curând pus șef al organizației județene de partid, nu  colaborează cu colegii parlamentari PNL de la el din județ, mai mult, a afirmat public că cine nu se supune e liber să plece, ceea ce au și făcut mulți PNL-iști din Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!