spot_img
24.8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
  AcasăSocialTânăr din Târgu Jiu, campion mondial la Special Olympics World Games Berlin...

  Tânăr din Târgu Jiu, campion mondial la Special Olympics World Games Berlin 2023

  Sergiu Stamatoiu, 31 de ani, din Târgu Jiu, a reușit să câștige medalia de aur la Jocurile Mondiale pentru persoanele cu dizabilități „Special Olympics World Games“ de la Berlin. Sergiu Stamatoiu a urcat marți, 20 iunie, pe primul loc la proba de atletism de 800 de metri.

  Letiția Stroia, antrenor și profesor de educație fizică, a precizat că Sergiu a făcut o cursă foarte bună: „Opt sportivi au participat la finala de 800 de metri. Sergiu a început antrenamentele de curând și a reușit să ajungă la această performanță. Are calități foarte bune“.

  Sergiu Stamatoiu este unul dintre beneficiarii Centrului de zi „Christian“ din Târgu Jiu.

  Patru tineri cu dizabilități din municipiul Târgu Jiu participă la competiția sportivă internațională. Toți s-au calificat și în finala probei de aruncare a suliței. Este vorba de Sergiu Stamatoiu, beneficiar al Centrului „Christian“, Andrei Ardereanu, Gabriela Mertescu și Ana Maria Chițoran, ultimii trei fiind elevi la Centrul de Educație Incluzivă din Târgu Jiu. Aceștia sunt coordonați de către Letiția Stroia, antrenor și profesor de educație fizică și sport.

  „Special Olympics World Games“ de la Berlin participă 7.000 de sportivi la 26 sporturi din 190 de țări.v

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: