spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesPacientul care aștepta în spital să moară a fost operat. I-a fost...

  Pacientul care aștepta în spital să moară a fost operat. I-a fost amputat un picior

  Aurel Miruță, pacientul din comuna Prigoria care aștepta să moară în Spitalul de Urgență Târgu Cărbunești, a fost operat în Spitalul nr. 1 Craiova. Piciorul acestuia i-a fost amputat de la șold, pentru că i se infectase în urma unei escare. Operația a reușit și acesta se află acum în recuperare.

  Aurel Miruță, în vârstă de 55 de ani, se află imobilizat în scaunul rulant și din cauza acestei situații apar escare. „Am avut o escară pe șoldul drept, care s-a infectat și am înțeles că a ajuns la os. Este nevoie de o intervenție chirurgicală ortopedică de specialitate, care nu se poate face în spitalul din Târgu Cărbunești. Nu vrea nimeni să mă primească de la un spital din România ca să mă opereze. Am făcut atâtea demersuri încât nu știu ce să mai fac. Să mă duc eu în situația mea și să bat la ușile spitalelor? Medicul de la Târgu Cărbunești m-a ajutat enorm“, a spus bărbatul, înainte să fie mutat la spitalul din Craiova și operat.

  Fără operație, pacientul ar fi murit

  Medicul Alexandru Ivan, de la Spitalul de Urgență Târgu Cărbunești, spunea că operația este singura șansă la viață a pacientului și aceasta nu se poate face la Târgu Cărbunești, pentru că este foarte complexă, infecția fiind întinsă către bazin și musculatură.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: