spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesParteneriat încheiat de un cunoscut medic gorjean cu un specialist apreciat din...

  Parteneriat încheiat de un cunoscut medic gorjean cu un specialist apreciat din domeniul chirurgiei spinale

  Medicul ortoped Bogdan Niculescu a încheiat un parteneriat cu un apreciat specialist din domeniul chirurgiei spinale.
  Bogdan Niculescu este în concediu fără plată până la sfârșitul anului de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, unde ocupă funcția de șef al Secției Ortopediei.
  „Am avut onoarea și bucuria de a avea oaspete pentru o săptămână pe Dr. Ioan Branea, Leitender Oberartz la SRH Klinikum Karlsbad-Langensteinbach, una din cele mai prestigioase clinici de chirurgie spinală din Germania. Am reușit să punem bazele unui parteneriat solid și pe termen lung prin înființarea unei fundații ORTHO-SPINE Center care vine în ajutorul pacienților care au nevoie de o altă opinie în domeniul ortopediei sau patologiei coloanei vertebrale, dar și al medicilor care doresc să se supraspecializeze în chirurgie spinală. Expertiza medicilor noștri, ortopezi, neurochirurgi, kinetoterapeuți, cu înaltă pregătire în acest domeniu, va fi folosită pentru diagnosticul cel mai precis, tratamentul cel mai benefic, fie că este vorba de tratamentul chirurgical sau cel de recuperare“, a transmis medicul Niculescu într-o postare pe Facebook.

  Colaborarea ar putea încheiată la nivelul Spitalului Județean

  De asemenea, Niculescu crede că această colaborare ar putea să fie încheiată și la nivelul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu: „Momentan am avut colaborare la nivel privat, dar pe măsură ce factorii de decizie din sistemul public vor găsi oportun acest parteneriat, va putea fi extins și la nivelul Spitalului Județean pentru a fi accesibil tuturor pacienților asigurați în sistemul public de sănătate. Disponibilitate există, este nevoie de mentalitate diferită dacă dorim să jucăm în Liga Campionilor!“

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: