spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesRomii din Târgu Jiu dați exemplu de “Așa da!”

  Romii din Târgu Jiu dați exemplu de “Așa da!”

  Romii din Târgu Jiu, dați exemplu în întreaga țară pe rețelele de socializare. Pentru că au ales să se vaccineze în grup, etnici au primit aprecierea a mii de internauți.

  Pe pagina de promovare a platformei RO Vaccinare au fost postate imagini cu centrul de vaccinare din incinta Stadionului Municipal unde romii au decis să se imunizeze. “Romii din Târgu Jiu se vaccinează!“, a fost mesajul transmis de oficialii care administrează pagina.

  “După vaccinarea bunicului meu, Nea Tacu, sute de persoane de etnie romă au început să se vaccineze. Astăzi, comunitatea din Târgu Jiu a răspuns la mesajele autorităților și la apelurile mele pentru prevenirea COVID-19. Comunitățile din Târgu Jiu și din Râmnicu Vâlcea au dat un exemplu celor care nu s-au vaccinat până acum”.

  De ce au fost hotărât să facă vaccinul?

  ”Sute de persoane din etnia noastră au fost infectate cu virusul SARA CoV-2. Iar pentru sănătatea lor și a celor din jur au decis să se vaccineze cu Johnson&Johnson. În numele autorităților și din partea mea, vă mulțumesc pentru această decizie.”

  Mihai Eduard Alin, I.S.U. VÂLCEA, nepotul lui Nea Tacu – primul bulibașă vaccinat împotriva COVID-19, a transmis unul dintre persoanele imunizate

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: