spot_img
25.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesSe redeschide centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Județean de Urgență pentru...

  Se redeschide centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Județean de Urgență pentru efectuarea dozei a treia

  Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu va redeschide Centrul de Vaccinare pentru asigurarea vaccinării doar a personalului propriu. „Data estimată de redeschidere a acestui Centru de Vaccinare este 11 octombrie 2021. Medicii coordonatori ai centrului vor fi Dr. Constantin Mădălin Dinu, director medical al SJU Târgu-Jiu și medicul Dumitru Vlăduț, epidemiolog“, se arată într-un comunicat de presă al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  73% dintre medici s-au vaccinat

  60% dintre angajații Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu s-au vaccinat împotriva COVID-19. „73% dintre medicii angajați la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu s-au vaccinat, iar dintre asistenții medicali, 60% au ales și ei să se imunizeze împotriva COVID-19. Personalul medical al SJU Târgu-Jiu intră adesea în contact cu pacienții COVID-19 pozitivi, însă de la începutul campaniei naționale de vaccinare, cazurile de infectare în rândul angajaților au scăzut și, în ultimele luni, niciunul dintre cei care s-au îmbolnăvit nu au dezvoltat o formă gravă a bolii. Personalul TESA al unității medicale este vaccinat în proporție de 40%, iar

  personalul de la curățenie în proporție de 23%“, au mai transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: