spot_img
31.8 C
Târgu Jiu
luni, iunie 24, 2024
Altele
  AcasăMondenAr vrea Mira să trăiască în Târgu Jiu? Cine e ea, de...

  Ar vrea Mira să trăiască în Târgu Jiu? Cine e ea, de fapt

  Mira, una dintre cele mai în vogă cântărețe pop din România, care este originară din Gorj, a avut o reacție ce n-ar fi tocmai pe placul conjudețenilor săi, când a fost întrebată, la un podcast, dacă ar vrea să trăiască în Târgu Jiu.

  Invitată la podcastul „Lucruri simple“ al lui Horia Brenciu, Mira a mărturisit că nu-i place Bucureștiul și că s-ar muta în altă parte, dacă nu ar activa în domeniul muzical. „Nu îmi place în București și, dacă nu aș fi activat în muzică, cred că aș fi preferat să trăiesc în alt oraș“, a spus Mira. Horia Brenciu a întrebat-o dacă și-ar dori să se mute în Târgu Jiu. „Eee, pe naiba!!!“, a fost răspunsul Mirei. Aceasta a precizat că orașul în care și-ar dori să trăiască este Cluj Napoca. „În Cluj mi-ar plăcea să trăiesc. Este un oraș frumos și îmi place“.

  Cânta muzică populară la nunți, cu mama ei

  Numele real al artistei este Maria Mirabela Cismaru, s-a născut la Rovinari, a absolvit Colegiul Național „Spiru Haret“ din Târgu Jiu și a studiat canto muzică ușoară la Palatul Copiilor. Mama ei trăiește în comuna Câlnic și este cântăreața de muzică populară Aurelia Cimpoieru, iar tatăl se află în Franța. Mira cânta muzică populară la nunți cu mama ei, dar a devenit cunoscută după ce a participat la concursul „Vocea României” de la Pro Tv, în 2012, Marius Moga alegând-o, în audiții, să-i fie mentor. Ulterior a scos mai multe hituri pop, ajungând să aibă milioane de vizualizări pe YouTube.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!