spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăExterneCoroana Netflix vânată în România de doi noi jucători

  Coroana Netflix vânată în România de doi noi jucători

  În România, oficial, pe lângă platformele de streaming locale(Voyo, Antena Play, Prima Play, ș.a.), avem trei mari jucători activi: Netflix, HBO Max(a înlocuit HBO GO) și Prime Video(Amazon). Din această vară însă, competiția se întețeste.

  Doi noi jucători și-au anunțat prezența în România, din vară. Este vorba despre Disney Plus și SkyShowtime(în alte zone Paramount Plus)

  Disney Plus a fost lansat, pentru prima dată, în Țările de Jos în septembrie 2019, dar a debutat oficial în Statele Unite și Canada pe data de 12 noiembrie 2019. Între timp, câteva săptămâni mai târziu, serviciile Disney Plus s-au extins și în alte țări, iar în 24 martie 2020 a ajuns în Europa de Vest, pentru ca trei luni mai târziu să fie, deja, accesibil și în Japonia. Din informații neoficiale, în data de 14 iunie 2022, Disney Plus va fi disponibil și în România. În Europa de Vest, un abonament lunar la Disney Plus costă 7 euro, adică în jur de 35 de lei, la cursul actual, cu posibilitatea de a achiziționa un abonament pe un an întreg care costă 70 de euro, adică 350 de lei. Îmbucurător este că, abonamentul costă cu 25 de lei mai puțin decât cel de la Netflix Premium. Regăsiti aici productii Marvel, Lucas Film(Star Wars), Pixar, Național Geografic și multe alte surprize.

  Paramount Plus a fost lansat inițial ca CBS All Access pe 28 octombrie 2014 și în Australia pe 4 decembrie 2018. Serviciul a fost extins și denumit Paramount+ pe 4 martie 2021, în urma fuziunii din 2019 a CBS și Viacom. Paramount+ s-a extins pe piețele internaționale, începând cu America Latină. Au urmat țările nordice pe 25 martie și Australia pe 11 august. În România şi în alte 20 de ţări din Europa se va numi SkyShowTime și se va lansa în vara acestui an. Platforma de streaming este deţinută de companiile ViacomCBS Inc şi Comcast Corporation(NBC).Din primele informații, prețul va fi unul apropiat de cel al liderului actual Netflix. Aici veți regăsi producții NBC, CBS, Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, Sky Studios si SHOWTIME.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!