spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 1, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesDirijor cunoscut de la „Doina Gorjului“ intervine în scandalul momentului din muzica...

  Dirijor cunoscut de la „Doina Gorjului“ intervine în scandalul momentului din muzica populară

  Aurel Blondea, cunoscutul dirijor de la Ansamblul Artistic „Doina Gorjului“, a lansat o serie de acuzații la adresa interpretei Elena Merișoreanu (73 de ani), care a spus la o emisiune de televiziune că nepotul său, care este fiul lui impresarului Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu, a murit pentru că s-a sinucis.

  „Doamnă Elena Merișoreanu, știu că trăiți din bârfă, frustrări și mai puțin din muzică (în ultimii 20 de ani). Vă consider un solist total de neluat în seama, un om de 2 lei, «trei la legatura».

  Nepotul meu ce a murit la 28 de ani, un copil ce ne era spijin și alinare (cum ar fii oriunde în lume într-o familie de oameni civilizați) nu s-a sinucis. O să mă țin de capul dvs. și pentru că vă place scandalul și trăiți din el (atât mai aveți de spus în muzică). O să vă «stresez» până vă dați seama cât de josnică sunteți.

  Vă aștept să cântăm împreună «pe viu» deși dvs. nu ați prea reușit să impresionați tânără, să o faceți acum? Mira-m-aș!“

  De la ce a pornit scandalul

  Scandalul a început când Elena Merișoreanu a declarat, în exclusivitate pentru Click, că Maria Dragomiroiu „a luat bărbatul altei femei cu copil“, iar membrii familiei Mariei Dragomiroiu au reacționat foarte dur.

  Impresarul Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu, a precizat, la emisiunea «Acces Direct», la Antena 1, că au avut o relație când amândoi erau divorțați: „Cum vă permiteți să vorbiți de fosta mea familie? Eu și Maria ne-am întâlnit când eram divorțați, iar fosta familie în viața ei nu m-a vorbit de rău. Vă rog, doamna Elena, nu împroșcați cu noroi în familia noatră. Trebuia să vorbiți doar de Maria Dragomiroiu, nu și de familia mea”.

  Mihu Radu Cătălin, fiul lui Bebe Mihu din prima căsătorie, s-a stins din viață la 28 de ani,  în urma un infarct, după cum au spus medicii. Acesta suferea de obezitate, având o greutate de 160 de kilograme.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: