spot_img
26.8 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăActualitateOseminte găsite pe Calea Eroilor, în zona Bisericii Sfinții Apostoli.

  Oseminte găsite pe Calea Eroilor, în zona Bisericii Sfinții Apostoli.

  Lucrătorii care reabilitează Calea Eroilor din Târgu-Jiu, strada care face parte din ansamblul sculptural brâncușian, au găsit oseminte în zona Bisericii Sfinții Apostoli. Direcția Județeană pentru Cultură a fost sesizată în legătură cu această descoperire și va lua măsurile care se impun în această situație.

  Reprezentanții Poliției Gorj au transmis că nu s-a deschis un dosar penal deorece se așteaptă să se stabilească dacă este vorba de un cimitir care a existat în acea zonă.

  Resturile umane vor fi reînhumate, după o slujbă specială.

  Lucrările se ridică la aproximativ două milioane de euro

  Lucrările de reabilitare a unei porțiuni din strada Calea Eroilor, strada care unește parcurile în care se află capodoperele lui Constantin Brâncuși au început în vara anului trecut. Lucrările au trenat ca urmare a unor probleme apărute între firma italiană care a câștigat licitația și subcontractantul lucrării. Valoarea acestei investiții se ridică la aproximativ două milioane de euro.

  Proiectul a fost realizat de cunoscutul arhitectul Dorin Ștefan. Acesta este mult mai amplu și se ridică în total la o valoare de 40 milioane de euro.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: