spot_img
16 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăMondenRochii nonconformiste pentru mirese, realizate de un elev din Târgu Jiu

  Rochii nonconformiste pentru mirese, realizate de un elev din Târgu Jiu

  Elevul talentat de la Liceul de Arte din Târgu-Jiu Christian Buză a lansat o nouă colecție vestimentară. Tema aleasă a fost rochia de mireasă, trei exemplare fiind prezentate în cadrul unei expoziții ce a avut loc la Muzeul Național ,,Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu.

  Tânărul în vârstă de 17 ani studiază artele plastice. Este pasionat de arta vestimentară și a creat mai multe colecții. Ultima vizează viitoarele mirese nonconformiste. ”Este cea mai recentă colecție a mea. M-am gândit la acest concept, mai ales că în această perioadă s-au anulat mai multe evenimente din viața tinerilor. În urmă cu două luni am început să mă gândesc cum arată o rochie de mireasă concepută de mine acum, iar apoi am început să fac schițe. Voiam o rochie de mireasă revoluționistă, să nu fie cumva clasică. Am vrut să îmi las amprenta pe aceste creații și să aduc ceva nou. Este cea de-a treia colecție oficială, dar am mai avut diferite ținute pentru evenimente”, a spus Christian.

  Urmează…..

  În curând, tânărul artist va împlini vârsta majoratului. Are în plan o nouă colecție. ”Am deja o idee. În luna noiembrie vreau să fac o nouă colecție, atunci când voi împlini și vârsta de 18 ani. Vreau să fac o colecție de 18 ținute, însă nu mi-am ales încă conceptul. Cel mai probabil va avea legătură cu majoratul pe care mi-l voi ține”, a mai declarat elevul târgujian.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: