spot_img
1.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 9, 2023
Altele
  AcasăMondenVezi ce blondă sexy vine la Târgu Jiu în luna Mai

  Vezi ce blondă sexy vine la Târgu Jiu în luna Mai

  Gorjenii care doresc să fac bani prin intermediul canalelor sociale media vor fi școliți chiar de Jojo. Focoasă blondă vine la Târgu Jiu în prima săptămână din Mai pentru a-i învăța pe cei interesați cum să facă bani din ceea ce le place.

  Campania face parte dintr-un proiect intitulat „Antreprenor 2020” care își propune propune să sprijine dezvoltarea corectă a antreprenoriatului, având drept obiectiv încurajarea acestuia și a ocupării pe cont propriu prin susținerea înființării de întreprinderi cu profil nonagricol în zona urbană din regiunea Sud Vest a României. Vedeta pune și ea umărul la realizarea obiectivului acestui proiect astfel încât în luna mai consultanța va avea loc la Târgu Jiu, în incinta Teatrului Dramatic Elvira Godeanu. „Pe 4 mai ne întâlnim la Târgu Jiu în cadrul unui proiect foarte interesant pentru cei de doresc să își deschidă o afacere sau au una deja, și nu numai. Voi vorbi despre brandul meu @Gramaldy și despre cum am grijă de blog, vlog și celelalte canale de social media care pot deveni și ele un business dacă ai determinarea și ambiția necesare”, a declarat Cătălina Grama cunoscută în media sub numele de Jojo.

  Cătălina Grama este cel de-al patrulea Ambasador in cadrul proiectului Antreprenor 2020. Om de televiziune, actrita, cantareata si antreprenor, care si-a lansat propriul brand de bijuterii si accesorii din piele, vedeta a împletit toate aceste meserii cu succes.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: