spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăMondenVlăduța Lupău revoltată din cauza unei urmăritoare

  Vlăduța Lupău revoltată din cauza unei urmăritoare

  Vlăduța Lupău nu s-a mai putut abține. Artista a răbufnit în mediul online după ce o urmăritoare a scos-o din sărite. Aceasta este foarte activă în social media, iar din când în când mai primește și comentarii negative. Dacă până acum le-a ignorat, de data aceasta a dat frâu liber nervilor și s-a descărcat în văzul tuturor internauților, potrivit spynews.ro.

  De când a devenit mamă, artista este în culmes fericitii, dar au existat și păreri răutăcioase legate de numele pe care aceasta l-a ales pentru fiul ei. Băiețelul se numește Iair și este un nume biblic, care artistei și soțului ei le-au plăcut foarte mult.

  ”Singurul lucru pe care nu l-am înțeles e numele copulilui. de unde ați luat numele ăla ciudat? Cum îl vor striga copiii la școală?”, este comentariul care a înfuruat-o la culme pe Vlăduța Lupău.

  ”Bun. Și singurul lucru pe care nu-l înțeleg eu este cum îți permiți tu să mă întrebi pe mine de ce am pus numele ăsta la băiatul meu. Adică la băiatul meu, nu la al tău, nu la a lui ăla, nici la a lui ăla și cum o să-l strige pe el copiii la școală. Ce nu poți tu de grija lui cum o să-l strige pe el copiii la școală. O să-l strige ”bă băiatule” dacă e așa greu să zică Iair. Și ca să nu mai mă întrebați de ce am pus numele ăsta, e pentru că așa am vrut eu. Așa am vrut eu, iar Iair este un nume luat din Biblie, un nume evreiesc, un nume de creștin. Oare cum o s-l strige? ”Bă șefu”, o să-l strige”, a fost răspunsul Vlăduței Lupău.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: