spot_img
27.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăNational(VIDEO)Incendiu la mansarda sediului Arhiepiscopiei Tomisului

  (VIDEO)Incendiu la mansarda sediului Arhiepiscopiei Tomisului

  Un incendiu izbucnit la mansarda sediului Arhiepiscopiei Tomisului din Constanţa a fost lichidat în noaptea de sâmbătă spre duminică, dar echipele de intervenţie au rămas acolo pentru a îndepărta toate efectele negative, anunță news.ro. În urma incendiului, a ars mansarda pe aproximativ 800 de metri pătraţi.

  Potrivit reprezentanţilor ISU Constanţa, incendiul la mansarda Arhiepiscopiei Tomisului a fost anunţat la 112 la ora 21.52.

  ”La locul solicitării au fost alocate şapte autospeciale de stingere cu apă şi spumă, cinci autospeciale de lucru la înălţime, o descarcerare, patru echipaje SMURD, trei autospeciale operative, o ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean, iar de la Primărie şi de la doi operatori privaţi au venit în sprijin trei cisterne cu apă şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă. De la ISU Tulcea, precum şi de la ISU Ialomiţa au venit câte o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de lucru la înălţime, dar acestea au rămas în subunităţile noastre pentru alte intervenţii în caz de nevoie”, a explicat sursa citată.

  Când a izbucnit incendiul, arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, ținea slujbă în catedrala Arhiepiscopiei, aflată alături.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!